RDW erkende fotograaf van totaal 2 reviews (Lees de reviews)


Pasfoto's 

U kunt u bij Fotoservice Leek terecht voor het laten maken van officiële pasfoto's. Een set van 6 pasfoto's kost bij ons € 12,95. Voor de kinderen hebben wij een cadeautje klaarliggen! Ook met uw baby bent u bij ons welkom om pasfoto's te laten maken. Wij zijn rolstoel toegankelijk. Een afspraak maken is niet nodig! Ook zijn wij een erkend RDW pasfotograaf. U kunt de foto's bij ons meteen naar de RDW laten sturen en na 2 werkdagen het verlengde rijbewijs afhalen. Voor digitaal verlengen rijbewijs vragen wij  € 16,50 inclusief een set van 6 foto's.

Wil je ze extra afgedrukt hebben? Voor 6 stuks vragen wij dan  € 5,00

Foto's 

We beschikken tevens over een professionele fotomachine om (direct klaar) foto's af te drukken van 90x13, 10x15, 13x18, 15x20 en 20x30cm formaat. Vierkante foto's zijn ook hiermee af te drukken. Ook voor grotere formaten afdrukken kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een A1 printer op deze locatie. In Drachten hebben we ook nog een A0 voor uw echt grote posters

Wanddecoratie

Wij hebben vele soorten wanddecoratie zoals dibond, canvas en forex kunt u bij ons terecht. Een canvas maken wij voor u in 2 uur klaar!

Drukwerk

Wij kunnen jou drukwerk ook verzorgen, ook in kleine oplages. Denk hierbij aan Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, doordrukblokken, Geboortekaartjes, Bedanktkaartjes, Trouwkaarten etcetera. Kom eens langs voor de mogelijkheden of neem contact op per mail of telefoon!


AZlaptops, ons nieuwe naam voor inkt, vullen ennnnn Laptops!


Gebruikte laptops

Vanaf heden verkopen wij ook gebruikte laptops garantie. De laptops zijn voorzien van een besturingssysteem en gebruiksklaar. Ze zijn te vinden onder azlaptops.nl

Cartridges & Toners

Wij zijn gespecialiseerd in het hervullen en/of leveren van nieuwe hoge kwaliteit Compatible en Originele Cartridges & Toners voor elke printer. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk en streven na voor iedere klant de juiste en voordeligste printoplossing te vinden.

Hervullen Cartridges

AZlaptops Drachten garandeert de kwaliteit van het hervullen van Cartridges voor 100 %. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit inkt die op de markt te verkrijgen is, en reinigen de cartridges voordat deze gevuld worden. Helaas is het hervullen tegenwoordig niet voor elke printer meer geschikt vanwege electronische beveiligingen op sommige printers. Wij weten welke printers beveiligd zijn en weten daardoor voor iedere printer wat de mogelijkheden zijn!

voor alle mogelijkheden kijk op onze website of volg ons op facebook

 


De Schans 6 -- (Winkelcentrum Liekeblom)
9351 AZ Leek
T 0594512095
www.fotoserviceleek.nl

Mail ons!

maandag 12:00 -18:00
dinsdag09:30-18:00
woensdag09:30-18:00
donderdag09:30-18:00
vrijdag09:30-20:00
zaterdag09:30-17:00
zondaggesloten-



van in totaal 2 reviews
Lees de reviews

Plaats een review