van totaal 2 reviews (Lees de reviews)


U kunt bij ons terecht voor alle officiële pasfoto's. Geen afspraak nodig. Wij zijn ook RDW erkend voor rijbewijsfoto's & online verlengen.


Foto Kino Linders is het adres voor het maken van pasfoto’s in de gemeente Venlo. U krijgt 100% garantie op uw pasfoto zodat u zeker weet dat deze wordt goedgekeurd. Mocht uw pasfoto onverhoopt toch worden afgekeurd dan krijgt u gratis nieuwe pasfoto’s. Bij Foto Kino Linders kunt u pasfoto’s laten maken voor al uw officiële documenten zoals uw paspoort, identiteitsbewijs en uw rijbewijs (incl. online verlengen). Ook kunt u bij ons terecht voor uw pasfoto voor het aanvragen van alle visa zoals India en de VS en voor Duitse documenten; geef graag vooraf even aan voor welk documenten u de foto’s komt maken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat ze aan de juiste eisen voldoen. In het centrum van Venlo kunt u officiële documenten aanvragen bij het Stadskantoor. Het Stadskantoor bevindt zich op slechts een kleine 500 meter loopafstand van Foto Kino Linders. De studio is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. Ook maken wij pasfoto’s van babies en kleine kinderen. Onze medewerkers zijn opgeleid tot pasfotograaf. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat van iedereen een goede pasfoto te maken. Onze pasfoto’s worden voortdurend getoetst aan de meest recente Nederlandse Pasfoto Matrix door gecertificeerde specialisten. Hierdoor kunnen wij -als enige in de regio- de beste kwaliteit garanderen.


In onze pasfoto-studio maken wij van U pasfoto’s die aan alle wettelijke eisen voldoen; MET ACCEPTATIE GARANTIE! U hoeft geen afspraak te maken, en uw foto’s zijn binnen enkele minuten klaar.


Pasfoto's, print OF e-mail: € 17.00

Pasfoto's, print EN e-mail: € 19.50

RDW, foto's + upload: € 22.50

Internationaal / Visa: € 17.00

Op locatie: € 25.00

Profielfoto's: € 29.50


Bent u niet mobiel, of vanwege een andere reden aan huis of instelling gebonden, dan komen wij graag op locatie, op afspraak een pasfoto maken. De kosten bedragen € 25.00 voor 6 stuks. Genoemde prijs is bedoeld voor de regio Venlo: Arcen tot en met Belfeld. Buiten deze regio op aanvraag. De pasfoto’s kunnen vaak dezelfde dag al worden opgehaald. Deze service is helaas niet mogelijk voor online rijbewijsaanvragen.


Wij zijn ook gespecialiseerd in pasfoto’s / visumfoto’s voor nagenoeg alle landen, onder andere de USA en India. Deze foto’s kosten per set € 17.00. Bij internationale pas- en visafoto’s kan het aantal foto’s -afhankelijk van de maat- per set 2 of 4 stuks zijn. 


Klaasstraat 32
5911JR Venlo
T 077-3513137
www.fotokinolinders.nl

Mail ons!

maandag 13:00 -18:00
dinsdag09:30-18:00
woensdag09:30-18:00
donderdag09:30-18:00
vrijdag09:30-18:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten-



van in totaal 2 reviews
Lees de reviews

Plaats een review